Oprette, lukke og genstarte malerfirma i Kastrup: kan det svare sig?

20 januar 2020 Anders Lundtang Hansen
Oprette, lukke og genstarte malerfirma i Kastrup: kan det svare sig?

Vi vil i dette indlæg ikke se nærmere på dem, som decideret spekulerer i at oprette et malerfirma i Kastrup bare for at kunne trække penge ud af det, lukke firmaet ned, oprette et nyt og fortsætte på den måde.

Der findes mennesker, der gør den slags i andre henseender, og selvom man er ved at forsøge at få sat i en prop i den metode, så sker det desværre stadig i et større omfang.

Men vi satser på, at du er en retskaffen maler, der gerne vil leve af at male og elsker at male, men nogle gange kan der ske en masse, som gør, at man desværre bliver nødt til at lukke ens malerfirma i Kastrup ned.

Men samtidig tænker man i den sammenhæng, at man lærte, hvad der gik galt sidste ende, og hvad man ville gøre anderledes næste gang, hvis de fik muligheden for at ændre noget og fortsætte.

Og siden man er glad for at være maler, måske er faglært eller videre, så kan man ikke forestille sig ikke at arbejde med malerfaget, og man var lige blevet så glad for at være chef i eget firma, så man overvejer ikke engang, at man kan blive ansat som menig maler i et andet firma.

I teorien er det jo ikke så svært at skulle starte forfra, men man skal forberede sig på, at der er mange forhold, man skal hen at ændre, og selv ting, der kan virke ligetil, er meget mere bøvlede, end man lige kunne forestille sig, fordi der er meget bureaukrati på det område.

Sådan er det i Danmark, og på nogle punkter er det godt, så man undgår en masse korruption og utidig spekulation, men det kan tage lysten for mange at skulle oprette et nyt firma med nogle af de samme ting, som man brugte tidligere.

Så nu er du i hvert fald forberedt.

Flere nyheder