Nyd den danske sommer på din altan

30 april 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Luk øjnene og forstil dig, at når du har fri så skal du hjem og sidde på din altan og nyde eftermiddagssolen med en iskold øl eller et glas hvidvin. Det er ingen overraskelse at lejligheder med altaner er eftertragtet og går som varm brød, når de er sat til salg. 

Bor du i lejlighed og går i og overvejer om der skal bygges altaner, er en af de ting i skal overveje om jeres altan skal have en enkel altandør eller dobbelte. Du kan se eksempler på begge hos klarfonster.se.

I kan med fordel få råd og vejledning af det firma i har valgt til at komme med et tilbud. De vil have den nødvendige erfaring til at kunne komme med forslag og ideer, i måske ikke selv havde tænkt på. F.eks. at få dobbelte altandøre frem for bare en enkelt.

Dubbel altandörr

Få mere lys ind i din lejlighed

Har du allerede altandøre, men syntes at det er lige lovligt mørkt i din lejlighed, kan du overveje at få dem udskiftet med døre hvor der er glas i. Dermed vil dørene i princippet fungere som et ekstra vindue og du vil få mere lys ind i din lejlighed. 

Det har den ekstra fordel at når det er vinter vil du bedre kunne kigge ud og nyde når det eks. sneer. Du kan sætte lys op, måske ved siden af dine krukker, så selvom det er for koldt at sidde ude, kan du stadig nyde dem. 

Når du bestiller dine nye altandøre kan du overveje hvilken type lås du vil have. Skal det være en hvor du skal bruge en nøgle eller skal det være en, hvor du vrider håndtaget op og så låser. Du kan også vælge at have en lås, hvor nøglen til din hoveddør også passer til dine altandøre. 

Flere nyheder