Hvad er skæbnen for returneret sexlegetøj?

02 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad er skæbnen for returneret sexlegetøj?

Der er jo flere måder, hvorpå man kan levere ens voksen legetøj tilbage på, hvis man ikke har lyst til at eje det alligevel.

Det kan være, man har gjort et fejlkøb, at man fik en i gave, der ikke passede, eller man fik et duplikat.
Måske opdagede man, at man havde fået fat i en udgave, der ikke virkede, eller at den hurtigt i stykker efter kort tids brug.

Så har man ofte mulighed for at sende varen retur til butikken, hvis man ikke ligefrem går ned og afleverer legetøjet. Er det via en netbutik, man han gjort købet, så kan man levere det retur på samme måde, hvis de også har en butik eller et lager, man kan besøge – ellers foregår det måske udelukkende kun via forsendelse.

Nogle gange får man pengene retur, andre gange får man en bedre udgave, der virker, hvis dette var problemet, eller man kan få en anden service, der går ud over det lovpligtige ved reklamationsret og garanti. Dette kommer an på butikken.

Man er dog altid bedst stillet, hvis man kan forevise kvittering, og når emballagen eventuelt ikke er brudt.

Og de sidste punkter har faktisk noget at gøre med, hvad der kommer til at ske med sexlegetøjet bagefter, selvom det aldrig er til at sige med sikkerhed.

Leverer man noget retur, der aldrig er åbnet på nogen måde, så kan det måske bliver sat til salg på samme måde som en udstillingsmodel – der helst heller ikke skal være brugt – eller den kan komme til udsalg eller som en del af lagersalget.

Er man ude i, at produktet har været brugt, så skal man oftest skaffe sig af med det ved at smide det ud, da man kan risikere at sprede sygdomme og bakterier, hvis man sælger noget igen, som allerede har været brugt intimt. 

 

Flere nyheder