Forældrekøb – tag en erfaren og billig boligadvokat med på råd

Forældrekøb – tag en erfaren og billig boligadvokat med på råd

Er I på udkig efter den perfekte studiebolig til jeres søn eller datter, så kan det godt betale sig at tage en dygtig boligadvokat med på råd. Selvom det nok ikke er første gang i jeres liv, at I er ude at købe bolig, så kan der stadig være fælder i forbindelse med boligkøb, som kan undgås, hvis I har en kompetent boligadvokat med jer som sparringspartner. I skal huske på, at ejendomsmægleren er sælgers mand og ikke jeres rådgiver, og hvis der er tale om selvsalg, så er I helt på egen hånd med mindre, I hyrer en dygtig boligadvokat. Når en boligadvokat har kigget alle dokumenter og købsaftalen igennem, inden I underskriver købsaftalen, så kan I være trygge ved, at bolighandlen er favorabel for jer.  

Tryghed, tilgængelighed og sagsbehandling i løbet af 24 timer

Vil I gerne have en dygtig og erfaren boligadvokat, som I kan føle jer trygge ved, og som er tilgængelig, når I har brug for det, så kan I med fordel vælge eBoligadvokat, der har mange års erfaring med at yde juridisk bistand til boligkøbere. I kan eventuelt booke en gratis og uforpligtende samtale per telefon eller ved et personligt møde hos eBoligadvokat på Frederiksberg. Vælger I at benytte jer eBoligadvokat, så vil jeres sag blive gennemgået i løbet af 24 timer, så der er ingen spildtid.

Faste lave priser på juridisk rådgivning

https://eboligadvokat.dk/ tilbyder faste lave priser på boligpakker i forbindelse med køb af hus, andelsbolig, ejerbolig, sommerhus eller projektbolig. Der er også en fast pris 6.250 kr. inklusiv moms i forbindelse med forældrekøb, hvilket må siges at være en rigtig god pris, og der er ingen skjulte gebyrer eller andre overraskelse. I betaler for gennemgang af købsaftale og dokumenter samt for udarbejdelse og tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. eBoligadvokat klarer korrespondancen med banken og sælger/ejendomsmægler samt at skrive advokatforbehold, hvis det er nødvendigt. I får dermed en dygtig og kompetent sparringspartner, som er 100 % på jeres side og sikrer jer en god bolighandel.

Comments are closed.